Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Ademluchttoestellen van G4S Safety Solutions

adem luchttoestellen

Wij hebben ademluchttoestellen van G4S Safety Solutions gekocht en zijn daar bijzonder over te spreken! Wij waren niet alleen op zoek naar de meest voordelige prijs, maar wilden natuurlijk vooral de beste kwaliteit. Die hebben wij absoluut bij G4S Safety Solutions gevonden. Zij hebben de AirGo Fix in hun assortiment, die precies bood waar wij naar op zoek waren. Het is een onafhankelijk ademhalingsapparaat met longautomaat en is bij uitstek ontworpen voor vluchten en nood situaties. Verschillende vitale componenten van dit apparaat zijn hetzelfde als die ook worden gebruikt op de high-end MSA modellen. Dit product is direct bevestigd op het redueerventiel en zodoende kan het apparaat snel om gedaan worden. Het is daarom een zeer effectief product dat erg waardevol is.

adem luchttoestellen

Ook de beste specialisten

G4S Safety Solutions is een bedrijf dat jou niet alleen kan voorzien van de beste veiligheidsmaterialen en producten, maar ook van de beste mensen. Zij hebben specialisten in dienst voor meerdere vak gebieden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende functies:

  • Een gasanalist
  • Een veiligheid coordinator
  • Een brand veiligheidswacht
  • Een veiligheidstoezichter
  • Een stellinginspecteur

Al deze professionals worden continu geschoold, hebben de meeste vak kennis en al jarenlange ervaring. Zo kunnen zij in elk soort situatie adequaat optreden en ervoor zorgen dat je altijd een veilig project kunt draaien. In noodsituaties weten zij direct te handelen, maar het liefst werken zij preventief en dat is natuurlijk erg belangrijk. Veiligheid staat voorop en daar weet G4S Safety Solutions alles van af! Wat kunnen zij voor jou betekenen?

adem luchttoestellen

 

Meer verhalen