Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Douchekop regendouche plaatsen in de badkamer

Een douchekop regendouche geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. Daarnaast is het ook erg fijn om te douchen met een douchekop regendouche. Bij de aanschaf van dit type douchekop heb je twee verschillende opties als het om het monteren van de douchekop gaat. Zo kun je ervoor kiezen om de douchekop aan de muur te laten bevestigen waarbij je de stang en de waterslang kunt zien zitten, of kun je hem in de muur laten wegwerken. Dit geeft als resultaat dat je alleen de douchekop regendouche in het plafond of aan de wand ziet, zonder stang. Hierbij kies je er zelf voor wat er mooier past in de badkamer en wat aansluit bij jouw wensen. Met een regendouche krijg je een minder harde straal dan bij een reguliere douche, maar komt er wel meer water vrij. Ook is de douchekop in de meeste gevallen veel groter dan bij een normale douchekop en oogt het prachtig in de badkamer. 

Verschillende soorten stortdouches in het assortiment

Een douchekop regendouche herkent je vrijwel direct aan de grootte en de vorm van de douchekop. Deze is in sommige gevallen rond of vierkant en kan verschillen van kleur. Of je nu voor de matzwarte douchekop regendouche kiest of de chromen variant, beide zullen ze prachtig staan in de badkamer. Vaak worden regendouches ook geleverd met een kleinere handdouche. Deze komt in dezelfde kleur als de rest van de regendouche en zal hier dus mooi bij aansluiten. Een regendouche geeft een luxe uitstraling aan de badkamer en maakt het nog fijner om lekker onder de douche te stappen. Douchezaak heeft een breed aanbod aan diverse opties voor een regendouche. Zo kun je altijd wel een mooi model vinden die aansluit bij jouw wensen en bij de stijl van de badkamer. Ook kun je direct bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het laten plaatsen van de regendouche. 

Hier kun je op letten bij een douchekop regendouche

Een douchekop regendouche kent veel voordelen maar er is iets waar je op kunt letten bij de aanschaf van deze douchekop. Zo kijk je bijvoorbeeld goed naar het vermogen van de CV-ketel voordat je de douchekop laat plaatsen of zelf gaat plaatsen. Een regendouche zorgt namelijk wel voor een hoger waterverbruik dan een reguliere douche. Neem dit dus mee in je besluit wanneer je kiest voor een regendouche. Of je nu kiest voor een inbouw regendouche of een regendouche aan de wand, er is veel keuze in de mogelijkheden. Kies de kleur die mooi past bij de badkamer en kies een douchekop die je mooi vindt. Vervolgens maak je de keuze of je wel of geen extra handdouche erbij wilt en je kunt jouw douche gaan aanschaffen. Een extra handdouche is handig bij het schoonmaken van je badkamer. Hiermee kun je de laatste restjes en het sop wegspoelen en is daarom het overwegen waard. Voor alle mogelijkheden en alle verschillende modellen kun je een showroom binnenlopen of online op zoek naar een mooie regendouche.