Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Natuurlijke kleuren in je tuin

kunstgras

Naast alle mooie bloemen en planten wil je natuurlijk ook een mooi groen grasveld, helaas is dit moeilijk te onderhouden om het hele jaar groen te houden. Kale plekken, regenbuien en andere vormen van slijtage staan bloot aan je gazon. Door het gebruik van kunstgras ben je in een klap van dit probleem af, het hele jaar door zomer en winter een schitterend gazon. Voordeel is ook dat je er geen onderhoud aan hebt, en geen gras meer om te maaien.

kunstgras

Kies het gras wat je mooi vind

Ben je een liefhebber van een mooie strakke moderne tuin, dan is net gemaaid kunstgras uitstekend geschikt voor je tuin. Door de korte sprieten krijg je een mooi strak effect, in combinatie met de eventuele bloembakken of gemetselde bakken voor je bloemen. Mooie combinaties met de kleuren, kortom je hebt echt een schitterende tuin waar iedereen van droomt. Neem ook afscheid van de kale plekken in je tuin, ga voor een mooi gazon waar je geen zorgen over hebt.

Weinig tot geen onderhoud

Ieder jaar komt het onderhoud van je gazon weer terug, dan hebben we het nog niet over het maaien wat je geregeld moet doen. Kale plekken inzaaien in de hoop dat ze nu wel goed opkomen, enige tijd kan er dan niet op gelopen of gespeeld worden. Bij kunstgras heb je dit probleem niet, je kunt altijd erop lopen of kinderen er lekker op spelen. Zonder dat het kale of lelijke plekken vertoont. Kijk op de website van grasengroenkunstgras.be voor de mogelijkheden.