Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Ardenner split goedkoop op Siergrind33.nl

Ardenner split

Ardenner split bestel je goedkoop op Siergrind33.nl. Zo bestel je een zak van 25 kilogram Ardenner split voor maar €3,95! Kies je voor een grote hoeveelheid bijvoorbeeld een big bag van 1000 kilogram of een big bag van 1500 kilogram dan kom je nog goedkoper uit door de volumekorting! Wij hebben alle aanbieders met elkaar vergelijkt, en bij Siergrind kom je het goedkoopst uit wanneer je kiest voor Ardenner split. Bestel dus Ardenner split bij Siergrind33 en ontvang het al binnen enkele werkdagen in huis. De hoeveelheid berekenen doe je ook eenvoudig via de webwinkel van Siergrind33!

Siergrind33

Wanneer je kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat je split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorg je ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer je het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe je het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijk je op Siergrind33. Zij leggen je alles stapsgewijs uit zodat je een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.