Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Ook maatwerk dorpels online bestellen bij NATUURSTEENvakman.nl

maatwerk dorpels

Of u nu gaat voor een composiet dorpel of een dorpel van Belgisch Hardsteen; Uw deurdorpel wordt op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuisbezorgd. Een deurdorpel kopen bij NATUURSTEENvakman.nl is dan ook een verstandige keuze. En ook niet onbelangrijk: Bij ons betaalt u de beste (online) prijs. Altijd een passende binnendorpel op maat!

 Standaard gaan wij ervan uit dat u de dorpel ‘recht gezaagd’ op maat wenst te ontvangen. Deze optie is dan ook onderdeel van onze vaste & scherpe dorpel prijs. Daarnaast kunt u de volgende maatwerk afwerkingen selecteren (voor een vaste & scherpe prijs uiteraard): In verstek gezaagd (1 of 2 kanten), met een hoek uitgezaagd (1 of 2 kanten) en één kant in verstek + één kant met een hoek uitgezaagd. U kunt de gewenste maatwerk afwerking eenvoudig selecteren, waardoor de totaalprijs van uw dorpel op maat direct wordt aangepast.

En bent u op zoek naar een ander soort (specifiek) maatwerk? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Vul hier uitgebreid uw wensen in en wij zorgen ervoor dat u snel een reactie ontvangt, indien mogelijk direct inclusief prijsvoorstel.

NATUURSTEENvakman

Meer over NATUURSTEENvakman.nl

 

De online specialist voor (maatwerk) vensterbanken en dorpels voor binnen & buiten! Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij (ook maatwerk!) snel en voordelig leveren. Wij staan garant voor materialen van hoogwaardige kwaliteit, maatwerk in eigen beheer, de beste (online) prijzen en een snelle levering. En bent u op zoek naar een vensterbank en/of binnen dorpel van composiet, dan moet u zeker bij ons zijn. Wij hebben een unieke collectie (marmer) composiet, met een grote keuze op het gebied van kleurtinten.

Twijfelt u nog en wilt u het materiaal toch liever eerst zien, maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm. Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!