Wonen Bij

Grootste Woonblog van Nederland

Op zoek naar een prikkabel?

Kerstverlichting buiten is de nummer 1 webshop en groothandel in verlichting van Nederland en België! Uw kerstverlichting kopen doet u veilig en vertrouwd online. Ons grote magazijn zorgt er voor dat uw verlichting altijd op voorraad ligt, waardoor u uw producten snel binnen krijgt. Op onze kerstverlichting binnen en buiten staat 2 jaar garantie, wat laat zijn dat wij zelfverzekerd zijn over de kwaliteit van onze zelf uitgekozen producten. Neem dus snel een kijkje op onze website, en vind de kerstverlichting voor binnen of buiten die perfect past bij uw huis, of voor uw toepassing!

Onze prikkabels

Een prikkabel is ideaal voor het verlichten van een tuin bij bijvoorbeeld een verjaardag, evenement, festival of terras. Deze verlichting is echter ook prachtig te gebruiken bij de feestdagen, zoals voor de kerstboom of andere delen van uw huis. 

Omdat onze prikkabels koppelbaar zijn, kan u deze eenvoudig verlengen. Zo heeft u altijd de lengte aan snoer die u nodig heeft, voor welke situatie dan ook. De kabels zijn voorzien van E27 fittingen en geschikt voor LED lampen. Deze lampen zijn energie zuinig, en zijn te bestellen met de prikkabel in verschillende kleuren. Al onze kabels worden geleverd met voor gemonteerde fittingen en een lange levensduur. Kijk dus snel verder tussen onze artikelen, waarbij keuze is tussen lengtes van 5 of 10 meter. Wij bieden onze prikkabels aan in:

  • Klassiek warm wit
  • Modern warm wit
  • Blauw, groen, oranje, roze, rood of geel
  • Helder wit
  • 3, 4, 5, 6 of 7 verschillende kleuren
  • Zonder lampjes

Ook verkopen wij LED verlichting met bijvoorbeeld lichtstaafjes, filament en andere soorten lampjes. Deze lampjes zijn ook los te bestellen als back-up, zodat u deze gemakkelijk kan vervangen als het nodig is. Het voordeel van onze lichtsnoeren is dat als een lampje het niet doet, de rest nog wel werkt, waardoor u rustig een nieuw lampje kan bestellen indien nodig. 

Naast onze prikkabels zelf verkopen wij ook verschillende accessoires nodig voor de verbinding van deze snoeren. Denk hier bijvoorbeeld aan verlengsnoeren, dimmers, schakelaars, of haspeltjes voor het opruimen van de verlichting. 

Kerstverlichting buiten: Voor uw prikkabels

Een prikkabel is dé oplossing om uw tuin in een feestelijke sfeer te veranderen voor welke gelegenheid dan ook. De snoeren en lampjes zijn spatwater bestendigd, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw plannen in het water vallen bij een beetje regen. U kan de lampen ook gebruiken om bijvoorbeeld uw jacuzzi of zwembad te verlichten, maar ook bijvoorbeeld de voorgevel of kerstboom. 

Zit uw gewenste lengte er niet bij? Al onze prikkabels zijn koppel baar, zodat u alle maten te vinden op onze website aan elkaar kan koppelen, en zo de perfecte lengte kabel vind voor uw toepassing, op maar 1 stekker. 

De lampjes van de prikkabels zijn gemaakt van een stevig soort kunststof (polycarbonaat), wat er voor zorgt dat ze niet zo maar kapot gaan bij vallen of een windvlaag. Echter raden wij u wel aan om uw kabel zo goed mogelijk te onderhouden, voor een zo lang mogelijke levensduur. Neem bijvoorbeeld de lampjes af met een doekje indien er zand op is genomen, of plug het snoer niet in een vochtig stopcontact.

Op zoek naar een prikkabel kopen online? Kijk dan snel verder op de website van Kerstverlichting buiten, voor de beste kwaliteit verlichting!